Limandi bryter ny mark med "FUCK. IT."

6 juni, 2024

Jag släppte mitt album "FUCK. IT." i januari i år, efter många om och men. Det tog mig lång tid att bygga upp modet att våga släppa min musik, som jag gjort helt själv, och också valde att släppa helt själv.

Låtarna kom till för några år sedan, när jag låste in mig i en studio på landet i ett försök att bli min egen producent. Jag insåg snabbt att jag älskade att producera och dra i alla spakar själv. Låtarna rör allt som livet rör; hjärtesorg, kamp, kärlek, vänskap, familj, självbild, uppväxt. Jag har skrivit rått och ärligt om mitt liv.

Min tanke var aldrig att släppa låtarna. De var mest för mig själv. Det kändes alldeles för sårbart och naket att släppa något som var så jag, som representerade hela mig och min själ. Nu, några månader efter släppet, är jag glad att jag hade modet att släppa min musik. Jag har fått ett otroligt fint mottagande och framgångar långt över min förväntan. Mycket tacksam för det.

Nu har jag gjort det läskigaste jag kunde göra, så inget skrämmer mig längre (vad gäller min musikkarriär i alla fall). Så nu är det sikte mot stjärnorna som gäller!

Pressbilder

Filnamn: PIC6.jpg

Filstorlek: 2 MB

Filnamn: IMG_0532ggg.jpg

Filstorlek: 2,4 MB

Filnamn: PIC1.jpg

Filstorlek: 2,4 MB

Filnamn: PIC4.jpg

Filstorlek: 2,6 MB

Filnamn: PIC5.jpg

Filstorlek: 2,7 MB

Läs mer om licensen som gäller för uppladdade bilder
Följ Limandi på sociala medier